Christine Kootstra Martin Bulk
Christine Kootstra Martin Bulk
Je bewust zijn van je gedrag verruimt je keuzemogelijkheden.

Waar ik enthousiast van word, is het met mensen onderzoeken hoe ze zich nog meer bewust kunnen worden van onbewust gedrag en op deze manier meer keuzemogelijkheden kunnen krijgen.

Mijn interesse in de mens, zijn gezin, familie en geschiedenis maken het voor mij zo boeiend en waardevol met de ander op zoek te gaan naar nog ontbrekende antwoorden.

Ik sta voor helderheid, directheid, authenticiteit en humor in een sfeer van vertrouwen en gelijkwaardigheid waarin iedereen welkom is en een plek heeft.

Christine Kootstra
Mindfulnesstrainer – Communicatietrainer & coach – Int. gecertificeerd NLP-trainer

Een van de belangrijkste dingen bij communiceren is te horen wat niet wordt gezegd.

Jezelf elke keer weer opnieuw openstellen om de ander te ontmoeten is niet vanzelfsprekend. Ten diepste is er natuurlijk geen ander maar ontmoet je altijd jezelf. Meer zicht en bewust wording van eigen persoonlijke patronen, belemmeringen en overtuigingen zijn hierin essentieel om te komen tot een ‘eerlijke’ ontmoeting met de ander. Mijn wijze van werken is hierop geïnspireerd en kan gezien worden als vertrekpunt om beter, effectiever, maar vooral meer aangesloten te communiceren. Ik blijf het fascinerend en boeiend vinden om dit proces te begeleiden vanuit mijn veelzijdige achtergrond en ervaring.

Mijn persoonlijke stijl laat zich kenmerken als afgestemd, veranderingsgericht en scherpzinnig in combinatie met speelsheid, humor en creativiteit.

Martin Bulk
Communicatietrainer & coach – Behandelaar/therapeut (GGZ) – Trainingsacteur